Finanskandidaten søger erhvervsrådgiver / erhvervskundechef til Sparekassen Danmark Vejle-Fredericia

Submit application Ongoing interviews Created 28. March 2024

Bliv en del af erhvervsteamet i Vejle

Er du til sund fornuft og korte beslutningsveje hvor vi samarbejder og kommunikerer i øjenhøjde?

Er du udadvendt og god til at relatere til forskellige typer mennesker, og ser du dig selv i en rolle, som blandt andet er opsøgende på nye erhvervskunder? Elsker du at gøre gode forretninger, give kompetent rådgivning og være tilgængelig for dine kunder?

Så er du måske den erhvervsrådgiver, eller stedfortrædende erhvervskundechef vi søger til Erhverv Vejle-Fredericia.

Dit job

Din titel bliver erhvervskundechef eller erhvervsrådgiver og du får en god portefølje med god plads og ansvar for at udbygge kundeporteføljen yderligere.

Kunderne vil være bredt repræsenteret indenfor forskellige brancher og forretningsområder. Du får kompetent support og sparring fra kollegaer både lokalt, regionalt og fra hovedkontoret.

Vi er kendt for agil beslutningskraft når det gælder kredit, hvor vi altid samarbejder og sparer i øjenhøjde.

Din profil

Er du i tvivl om det kan være dig vi søger? - Hold dig ikke tilbage med at række ud til vores rekrutteringspartner Nanna Boye Nielsen på tlf. 61778090. Din henvendelse vil altid håndteres diskret.

Vi forestiller os at du i dag arbejder som erhvervsrådgiver eller erhvervskundechef og har et godt kendskab til erhvervslivet generelt. Måske har du tidligere arbejdet med erhverv eller ledelse i branchen og kunne have interesse.

Lokalt kendskab til Vejle og/eller Fredericia vil naturligvis være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tror på, at de dygtigste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at din profil er kendetegnet ved, at:

  • du er udadvendt, kontaktskabende og initiativrig
  • du har pioneerånd og ser gerne en udfordring i at bringe erhvervsafdelingen til næste niveau
  • du har erfaring med salg og kunderådgivning inden for erhvervsområdet
  • du kan og vil skabe resultater, både på egen hånd og sammen med teamet
  • du trives med at arbejde selvstændigt med stort ansvar og beslutningskraft, og du har øje for det gode købmandskab og det gode kredithåndværk.

Din proaktive tilgang til eksisterende kunder og netværk i øvrigt er det, der skal danne baggrund for, at du lykkes med at tiltrække nye kunder og lave yderligere forretninger med eksisterende kunder.

Vi forventer, at du bidrager med masser af humør, gåpåmod og gode ideer, da afdelingens succes afhænger af, at vi i fællesskab lykkes med den opsøgende tilgang til nye kunder og dermed fortsætter afdelingens vækstrejse.

Om Erhvervsafdelingen

Erhverv Vejle-Fredericia er i kraftig vækst, og vi har et højt aktivitetsniveau, som er kendetegnet ved professionalisme og sund fornuft.

Teamet består af erhvervskundechefer, en erhvervstrainee og en erhvervssupporter. Der vil i løbet af de næste par år blive ansat flere i afdelingen.

Peer Bach Nielsen, som står i spidsen for Erhverv Vejle-Fredericia, er kendt for ligeværd, handlekraft, vindermentalitet og seriøsitet.

Udover vores lokale team er der tilknyttet specialister indenfor blandt andet cash management, formue, bolig, forsikring og leasing. Vi har et godt samarbejde med vores privatafdeling i Vejle, som vi også deler hus med. Herudover et tæt samarbejde med privatkundeafdelingen i Fredericia. Vi er på tværs af privat og erhverv et godt team, hvor hverdagen er præget af en uformel jargon og masser af humor.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en samlet god oplevelse ved at bringe samspillet mellem en privatkunderådgiver og en erhvervskundechef i spil.

Det får du

I Sparekassen Danmark har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi skaber sammen en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet med udgangspunkt i vores bærende værdier.

Om sparekassen

Sparekassen Danmark er en garantsparekasse.

Med vores 345.000 kunder og 1.500 medarbejdere er vi blandt de ti største pengeinstitutter i Danmark. Du finder os på hele 62 adresser i Jylland, på Fyn og i København.

Vi driver pengeinstitut ud fra tre værdier: Ambitiøs, sund fornuft og tillid.

I praksis betyder det, at vi er ambitiøse i forhold til at gøre en forskel i kundernes liv. At den enkelte har frihed til at bruge sin sunde fornuft i den daglige drift. Og at vi udviser gensidig tillid til hinanden, til vores kunder – og til de beslutninger, der bliver truffet.

Du kan læse mere om sparekassens formål og værdier, og hvad du kan forvente at opleve som medarbejder i sparekassen, på vores karrieresite. Klik hér.

Ansøgningsprocessen:

Vi vil gerne gøre det nemt og diskret for dig at kontakte os for din interesse - vi har derfor i samarbejde med Finanskandidaten valgt at processen bliver uden CV og ansøgning, men blot med din besvarelse af 4 enkle spørgsmål.

Herefter kontakter vi dig diskret, hvor vi er nysgerrige på din motivation og kompetencer og forventningsafstemmer vi om vi skal gå videre i proces.

Indgiv din interesse på 2 minutter her

Sparekassen Danmark
Havneparken 1, 7100 Vejle Visit website
Contact person
Nanna Boye Nielsen 61778090 Nanna@finanskandidaten.dk
Application deadline
Ongoing interviews Erhvervskundechef

Don't miss out on new jobs

Get notifications directly in your inbox with relevant jobs.

Create job agent