Karrieresparring

Kom til karrieresparring

Uanset om du er nyuddannet, sidder fast i dit nuværende job eller drømmer om nye græsgange, sætter vi os gerne ned med dig til en snak om dine ønsker. Sammen får vi sat ord på dine karriereaspirationer, så du lander godt, hvad end det er i en ny rolle eller på en ny arbejdsplads. Vi kender branchen og er derfor gode til at sætte os i dit sted.

Sparringen foregår efter aftale enten online eller fysisk og varer som minimum 2 timer. Første aftale er altid inkl. den fulde talenttest fra Play Your Talent, som er inkluderet i prisen.

Pris for 2 timer fordelt over 1-2 gange 2.650,-

En indledende kort samtale hvor afklarer hvilket fokus du ønsker og om vi er rette match, er gratis.

Karrieresparring

Alle kan nå et punkt, hvor man føler sig kørt fast i karrieren, og selvom man stadig er ambitiøs og motiveret, kan det være svært helt at gennemskue, hvordan man kommer videre. Skal man søge nye opgaver i sin nuværende virksomhed, eller er det måske tid til et decideret jobskifte?

Det er store spørgsmål, som kan være svære at forholde sig til på egen hånd. Karrieresparring handler derfor i bund og grund om at få de rette redskaber til at skabe forandring. Noget som ofte kræver et frisk blik udefra og en indsigt i dine talenter og ønsker.

Vi oplever at især mange ledere søger sparring på deres karriere, men karrieresparring er for alle. Om du er nyuddannede, godt erfaren eller topleder, så kan vi strikke det sammen efter dit behov.

En samtale om dine drømme

Hos Finanskandidaten møder vi hver kandidat i øjenhøjde, uanset om det er uden for arbejdsmarkedet eller i job. Vi hjælper dig med at få klarhed over mulighederne med udgangspunkt i dig og dine ønsker, så du selv kan træffe et oplyst valg om næste skridt.

På den måde bliver karrieresparringen en givende proces, der skaber afklaring, retning og mening - uanset hvor rejsen ender.

Vi bruger vores konstruktive og evidensbaserede værktøj, Play Your Talent til at hjælpe på at forstå dig. 

Vi hjælper med:

  • Afdækning af dine kompetencer, værdier og motivation
  • Indsigt i dine styrker og udviklingsmuligheder
  • Strategi for jobsøgningen og personlig branding
  • Konkrete værktøjer til at skabe det rette match med en arbejdsgiver
  • CV- og ansøgningssparring samt forberedelse til jobsamtaler
  • Afklaring af eventuel ny karrievej eller ledelsesjob

Gå ikke glip af nye job

Få besked direkte i din indbakke med relevante job.

Opret kandidatprofil