Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Finanskandidaten.dk

1. Generelt

Disse handelsbetingelser gælder for køb af jobannoncer på Finanskandidaten.dk, en digital platform dedikeret til formidling af jobmuligheder inden for finanssektoren.

2. Priser og Betalingsbetingelser

  • Enkelt annonce: 5.500 kr.
  • 10 jobannoncer: 50.000 kr. (spar 5.000 kr.)
  • 20 jobannoncer: 95.000 kr. (spar 15.000 kr.)
  • 30 jobannoncer: 135.000 kr. (spar 30.000 kr.)
  • Enterprise aftale: Specialpris efter aftale.

Alle priser er eksklusive moms. Betaling sker via fakturering gennem Economics, og fakturaen sendes elektronisk til den oplyste e-mailadresse.

3. Oprettelse af Annoncer

Efter betaling modtages en bekræftelse, og annoncøren vil have mulighed for at oprette jobannoncer i henhold til købt pakke. Annoncer skal overholde gældende lovgivning og Finanskandidaten.dks retningslinjer for indhold.

4. Varighed og Visning

Enkelte annoncer vises i 30 dage fra oprettelsesdatoen, medmindre andet er aftalt. Ved køb af pakker kan annoncerne fordeles over en periode efter annoncørens valg, dog inden for 12 måneder fra købsdatoen.

5. Aflysning og Refusion

Aflysning af en annonce er mulig inden offentliggørelse. I sådanne tilfælde vil det fulde beløb blive refunderet. Efter offentliggørelsen er refusion ikke mulig.

6. Ansvar og Garantier

Finanskandidaten.dk garanterer ikke for besættelse af stillinger opslået på sitet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte tab i forbindelse med brugen af tjenesten.

7. Ændringer

Finanskandidaten.dk forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne med øjeblikkelig virkning. Ved væsentlige ændringer vil eksisterende kunder blive informeret via e-mail.

8. Tvister

Eventuelle tvister skal afgøres i overensstemmelse med dansk ret ved de danske domstole.

Hjælp til rekruttering

Lad Finanskandidaten finde den rette profil til jobbet.