Værktøjer for kandidater

Værktøjer video

Play Your Talent

Få gratis adgang til talenttesten når du opretter en jobagent og kandidatprofil

Hos Finanskandidaten får du adgang til en række innovative værktøjer, der er designet til at hjælpe dig med at identificere og formidle dine styrker på bedst mulige vis til din kommende arbejdsgiver.

Vi tilbyder blandt andet adgang til appen Play Your Talent, som via enkle, evidensbaserede og præcise spørgsmål giver dig dybere indsigt i præcis hvilke talenter, du besidder, og hvordan du bedst muligt bringer dem i spil. På den måde bliver det nemmere at identificere dine styrker og motivationer, hvad end det er til ansøgningen, jobsamtalen eller blot til din personlige indsigt og udvikling. 

Du får adgang til værktøjet når du opretter en jobagent og vælger at udvide din profil.

Ønsker du mere viden om værktøjet, teorierne bag og evidensen kan du besøge vores partner her.

Optimér dit CV med IA

Hos Finanskandidaten får du hjælp til at brande og formidle dig selv og dine talenter, så du lettere kan tiltrække de job, du drømmer om. Vi hjælper dig med at formidle dine evner og motivation og matcher dig ud fra dine styrker, så du kan lande godt i din nye arbejdsplads.

Derfor får du adgang til vores nye AI-baserede værktøj, som automatisk genererer et talentbaseret pitch og en dynamisk profiltekst til dit CV. På den måde kan du nemt og hurtigt præsentere din profil i en motiverende form til potentielle arbejdsgivere.

Værktøjet forudsætter at du først tager Play Your Talent testen, med mindre du allerede kender og kan definere dine toptalenter.

Gå ikke glip af nye job

Få besked direkte i din indbakke med relevante job.

Opret kandidatprofil