Jobannoncering

Opret et gratis virksomhedslogin og lav jobannoncer med en af følgende prismodeller.

Indrykning af annonce

Lad Finanskandidaten stå for at oprette din jobannonce. Vi tilbyder uden ekstra beregning, at oprette dit jobopslag uden behov for ét login.

Såfremt I har en forud indgået aftale om klippekort eller entrepriseaftale tilrettes prisen herefter. Gør gerne opmærksom på dette i bemærkningsfeltet.

Bestil indrykning uden ekstra omkostninger

Opret en gratis bruger og kom straks i gang med at annoncere

Alle fra jeres virksomhed kan oprette en gratis bruger og annoncere på vores side. Har I en entrepriseaftale sørger vi for at koble profilen op på denne. 

En jobannonce sikrer stor inkludering ved at give alle lige mulighed for at søge jobbet hos jer. 

Vi anbefaler at I understøtter annonceringen ved at gøre annonceteksten mere talentbaseret og bruge et inkluderende sprog, så i motiverer de helt rette kandidater. Vi hjælper jer gerne med dette. 

Fordele ved at annoncere via Finanskandidaten:

  • Adgang til at nå de dygtigste talenter i branchen
  • Målrettet jobagent sikrer at I når de helt rette kandidater via direkte mail
  • Vores kandidater får gratis adgang til vores værktøjer og styrkes i at formidle dem selv autentisk i jobbet.
  • I når både de aktivt søgende og dem som blot er nysgerrige på rette jobmatch
  • 4 ugers annoncering
  • Gratis forlængelse af annoncen i yderligere 4 uger fra udløb.
  • Mulighed for at booste jeres annonce til vores forside, samt på Finanskandidatens LinkedIn side.

Bliv set af de rette kandidater

Hos Finanskandidaten gør vi mere end blot at tilbyde traditionel annoncering. Vi sætter fokus på diversitet og inkludering, og ønsker at støtte jeres egne processer op omkring dette. Annoncering et godt værktøj til at nå et bredt kandidatfelt, men det kan sjældent stå alene og bør understøttes af gode processer og inkluderende annoncetekst, som vi også kan være behjælpelige med.

Som arbejdsgiver får du her adgang til et bredt felt af kvalificerede og motiverede kandidater, både aktivt jobsøgende og talenter, der måske allerede er i arbejde, og som er nysgerrige efter nye udfordringer. Din annonce sendes direkte ud til motiverede kandidater som har oprettet en jobagent.

Vi trækker på nysgerrige kandidater både udefra og fra hele branchen ved at tilbyde effektive værktøjer til at gøre deres formidling og CV’er mere talentbaserede og motiverede. Det betyder, at I får et talentbaseret kandidatfelt, som er bedre rustet til at kommunikere og formidle deres styrker og værdi på en autentisk måde, i stedet for at prøve at passe ind i de rammer de tror der forventes. - noget, der er centralt i et DEIB-venligt arbejdsmiljø.

Diversitet er en styrke

Hos Finanskandidaten integrerer vi DEIB-principperne - Diversitet, Lighed, Inklusion, mangfoldighed og fællesskab - i hjertet af vores rekrutteringsstrategi. Som arbejdsgiver betyder det, at du får adgang til et dybt og diversificeret talentfelt med unikke perspektiver og ideer.

Annoncerne sikrer målrettet eksponering på tværs af branchen. Alle annoncer vil som udgangspunkt køre i 4 uger, hvorefter der vil være mulighed for endnu en 4 ugers forlængelse uden yderligere omkostninger. Desuden vil I have mulighed for at booste annoncen til toppen og på forsiden, hvilket øger synligheden markant.

Med Finanskandidaten får I adgang til et stort og varieret talentnetværk og mulighed for personlig support og sparring gennem hele forløbet.

Hjælp til rekruttering

Lad Finanskandidaten finde den rette profil til jobbet.