Rekruttering

Las os hjælpe jer med at finde helt rette match

Find den rette kandidat

Traditionel rekruttering har ofte fokus på uddannelse og tidligere erfaringer. Man leder efter én bestemt type kandidat, der helst skal passe perfekt ind i en foruddefineret skabelon, form man typisk kan være være lidt forudindtaget omkring. Problemet er dog, at man på den måde ikke får øje på det fulde potentiale i mennesket bag ansøgningen, og derfor bliver mange dygtige og motiverede kandidater sorteret fra, fordi de ikke matcher de givne kriterier.

Man risikerer nemt at ansætte personer, som ser godt ud på CV’et, men som måske mangler den rette drivkraft eller de bløde kompetencer til at trives og gøre en forskel både fagligt og socialt. Det resulterer i både tabte talenter og fejlansættelser, som påvirker kulturen, arbejdsglæden og bundlinjen.

Hos Finanskandidaten matcher vi kandidater og virksomheder baseret på menneskelige og faglige styrker og værdier.

Find den rette kandidat med talentbaseret rekruttering i dag.

Vi er specialister indenfor følgende områder: 

  • Rådgivere og specialister indenfor bank, pension, formue, forsikring og ejendomme
  • Ledelse samt Executive
  • HR, Kommunikation og salg
  • Backoffice, herunder fx. Compliance og forretningsudvikling

Vi har samarbejder med de dygtigste rekrutteringskonsulenter inden for følgende områder: 

  • Økonomi, Jura, kommunikation og revision
  • IT, Fintech, Udvikling og Projektledelse
  • Ejendomme, administration og mæglerbranchen
Rekruttering opstartspris fra 18.500 kr. ekskl. moms.

Ud over opstartspris tager vi rekrutteringshonorar ved endelig kontraktdannelse med kandidaten. Vi yder altid 6 mdrs. garanti efter ansættelse. Kontakt os for priser og vilkår, eller forespørg via formularen i bunden af siden.

Talentbaseret rekruttering til din virksomhed

Hos Finanskandidaten arbejder vi ud fra en talentbaseret og inkluderende tilgang til rekruttering. Ved at sætte os grundigt ind i både virksomhedens og kandidaternes behov, motivation og styrker, kan vi identificere de optimale matches.

Vores erfarne rekrutteringseksperter bruger værktøjer som f.eks. Play Your Talent, som er en simpel og evidensbaseret talenttest, baseret på bl.a. Gallups strengths finder. til at afdække talenter og kompetencer hos kandidaterne. På den måde spotter vi potentialet hos den enkelte og finder frem til, hvem der vil trives og bidrage bedst i de konkrete stillinger.

Rekruttering handler nemlig i bund og grund om at finde de rette individer til at udfylde virksomhedens behov, men det forudsætte at kandidaten også mødes i deres behov. Derfor zoomer vi ind på det unikke menneskelige aspekt til gavn for både virksomhed og kandidat. Ifølge tal fra Gallup oplever medarbejdere, der får lov at bruge deres styrker i det daglige arbejde, højere motivation og trivsel. Det smitter af på bundlinjen i form af øget produktivitet, innovation og fastholdelse.

Vores proces understøtter jeres egne processer

Hos Finanskandidaten hjælper vi jer med at finde de rette folk, ikke bare på papiret, men også i praksis. Vi gør rekrutteringsprocessen mere ligetil og sikrer samtidig, at de mennesker I ansætter, er de rette for jer.

Vi understøtter jeres egne processer, og leverer et top motiveret og målrettet kandidatfelt som er grundigt screenet med både første afklarende samtale og herefter test og mere dybdegående samtale. Herefter tager I over og har allerede inden jeres møde med kandidaten et godt indblik og en god forventningsafstemning omkring de talenter i møder.

Læs mere om processen punkt for punkt her

Kundeudtalelse

"Jeg har været leder i mange år, og ved hvor tidskrævende og svært det kan være at finde og lande de rette match.

Fra første møde med Finanskandidaten var jeg tryg ved at give opgaven videre, da jeg mærkede at mine behov lynhurtigt blev forstået og mødt, og opgaven straks effektivt igangsat. 

Allerede inden for 3 uger, havde vi fået præsenteret et stærkt kandidatfelt, hvoraf vi indgik ansættelsesaftale med den første stjerne vi mødte, selvom vi nok havde kunne ansætte flere af dem.

Kandidaterne er motiverede, enormt kompetente og godt informeret, så det gør vores møde med kandidaten og forventningsafstemningen skarpere.

Yderst behagelig proces og samarbejde som virkelig har imponeret os."

- Allan Kandrup, Jyske Bank

Det siger vores kunder og kandidater om vores rekrutteringer:

Virksomhederne udtaler: 

"Et rigtigt godt forløb med en god dialog undervejs. I har virkeligt formået at finde relevante kandidater til os."

"Kandidaterne kommer med et positivt og nysgerrigt syn på organisationen, så I har ”brandet” os godt."

"Tak for et godt samarbejde omkring denne rekruttering – vi er rigtigt godt tilfredse."

"Vi har anbefalet jer videre til vores samarbejdspartner, I eksekverer og leverer varen"

"vi har evalueret og er enormt imponeret over både hurtighed og kvalitet."

Kandidaterne udtaler: 

"Det har været en virkelig god proces med jer, og er i høj grad medvirkende til at jeg takkede ja til jobbet."

"Tak for den gode forventningsafstemning, Jeg havde nok ikke været nysgerrig på jobbet hvis ikke dialogen var gået igennem jer"

"Jeg er glad for at I rakte ud, selvom jeg ikke var jobsøgende. Det er godt set og jeg glæder mig meget til at starte i mit nye job."

"selvom det ikke var mig som rendte med jobbet, har jeg fået rigtig meget ud af dialogerne med jer og feedbacken omkring Play Your Talent testen. Tak."

Send forespørgsel på rekruttering med det samme